Esbit – MAJORIS Food Jug 550ml (Sølv)

MAJORIS Food Jug 550ml fra Esbit er den ideelle madkande til at holde mad og drikkevarer varme eller kolde i flere timer. Denne robuste og slidstærke kande kan holde retter på 98 grader varme op til 12 timer, så du kan roligt tage den med på vandretur eller campingtur.

DKK kr. 229,00
ESBIT Majoris Food Jug 0.55L - Rustfrit stål
4
DKK kr. 269,00
Esbit - MAJORIS Food Jug 550ml (Sølv)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EsbitEAN: 4260149871671 Varenummer (SKU): 8757800201236367 Kategori:

Esbit – MAJORIS Food Jug 550ml (Sølv)

Leder du efter nyt Esbit grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Esbit – MAJORIS Food Jug 550ml (Sølv) fra producenten Esbit øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Esbit – MAJORIS Food Jug 550ml (Sølv) er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Esbit – MAJORIS Food Jug 550ml (Sølv) i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Esbit – MAJORIS Food Jug 550ml (Sølv) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4260149871671