Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Aqua Mint)

Majoris termokrus 450ml fra Esbit er det perfekte alsidige vakuumkrus, der holder dig forsynet med koldt vand eller varm kaffe hele dagen. Dette rustfrie stålkrus i aqua mint har et moderne design og robust konstruktion, der sikrer, at der ikke lækker noget, uanset hvor du tager det med hen. Det holder dine drikkevarer dejligt varme eller kolde i op til 6 timer. Perfekt til gåture, rejser eller som et frisk pust i hverdagen.

Esbit - MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Aqua Mint)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Esbit
EAN: 4260149871558
Varenummer (SKU): 8757800194113352 Kategorier: ,

Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Aqua Mint)

Er du på udkig efter nyt Esbit grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Aqua Mint) fra brandet Esbit øjensynligt det helt rette for dig. Med Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Aqua Mint) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Aqua Mint) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Esbit – MAJORIS termokrus 450ml af rustfrit stål (Aqua Mint) på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4260149871558