Esbit – MAJORIS Wide Mouth flaske 700ml af rustfrit stål (Black)

Esbit – MAJORIS Wide Mouth flaske 700ml af rustfrit stål (Sort) er en professionel termoflaske perfekt til cykling, vandring og friluftsaktiviteter. Den passer i de fleste cykelflaskeholdere, daypacks og sidelommer. Hold dine drikkevarer varme eller kolde i timevis med denne alsidige flaske fra Esbit.

Esbit - MAJORIS Wide Mouth flaske 700ml af rustfrit stål (Black)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Esbit
EAN: 4260149871572
Varenummer (SKU): 8757800194085000 Kategori:

Esbit – MAJORIS Wide Mouth flaske 700ml af rustfrit stål (Black)

Er du på udkig efter nyt Esbit udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Esbit – MAJORIS Wide Mouth flaske 700ml af rustfrit stål (Black) fra brandet Esbit øjensynligt det helt rette til dig. Med Esbit – MAJORIS Wide Mouth flaske 700ml af rustfrit stål (Black) er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Esbit – MAJORIS Wide Mouth flaske 700ml af rustfrit stål (Black) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Esbit – MAJORIS Wide Mouth flaske 700ml af rustfrit stål (Black) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4260149871572