Esbit – SCULPTOR Food Jug 1L med silikone (Sort)

SCULPTOR Food Jug 1L med silikone fra Esbit er en stor og robust madkande, der tilbyder vakuumisoleret opbevaring af varme retter eller drikkevarer. Madkanden er lækagesikker og kan rumme op til 1 liter mad eller drikke. Den store åbning gør det let at fylde madkanden, mens det ergonomiske design giver et godt greb, så du kan bære den let og sikkert. Denne madkande er udstyret med en silikone-omhylning for ekstra holdbarhed og stil.

Esbit - SCULPTOR Food Jug 1L med silikone (Sort)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Esbit
EAN: 4260149872081
Varenummer (SKU): 8757800201230984 Kategori:

Esbit – SCULPTOR Food Jug 1L med silikone (Sort)

Er du på udkig efter nyt Esbit grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Esbit – SCULPTOR Food Jug 1L med silikone (Sort) fra brandet Esbit øjensynligt det helt rette til dig. Med Esbit – SCULPTOR Food Jug 1L med silikone (Sort) er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Esbit – SCULPTOR Food Jug 1L med silikone (Sort) i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Esbit – SCULPTOR Food Jug 1L med silikone (Sort) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4260149872081