Esbit – SCULPTOR Food Jug 750ml af rustfrit stål (Burgundy)

Esbit’s SCULPTOR Food Jug 750ml af rustfrit stål (Burgundy) er et let og robust alternativ til at bære mad og drikke med dig. Jugen er designet til at holde mad og drikke varm eller kold i ekstrem længe, så du kan nyde det, når du er på camping, vandring eller andre friluftsture. Med Esbit-SCULPTOR Food Jug 750ml af rustfrit stål har du en kompakt, men effektiv måde at transportere mad og drikke på.

DKK kr. 289,00
Esbit Sculptor Stainless Food Jug 750 Ml (RED (BURGUNDY RED))
4
DKK kr. 289,00
Esbit - SCULPTOR Food Jug 750ml af rustfrit stål (Burgundy)
5
DKK kr. 289,00
kr. 289,00
Esbit SCULPTOR Stainless Steel Food Jug 750 ml, Burgundy
DKK kr. 300,00
Esbit SCULPTOR termomadkasse 750 ml, burgundy
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EsbitEAN: 4260149872920 Varenummer (SKU): 8757800201230955 Kategori:

Esbit – SCULPTOR Food Jug 750ml af rustfrit stål (Burgundy)

Leder du efter nyt Esbit grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Esbit – SCULPTOR Food Jug 750ml af rustfrit stål (Burgundy) fra producenten Esbit øjensynligt det helt rigtige til dig. Med Esbit – SCULPTOR Food Jug 750ml af rustfrit stål (Burgundy) er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Esbit – SCULPTOR Food Jug 750ml af rustfrit stål (Burgundy) i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Esbit – SCULPTOR Food Jug 750ml af rustfrit stål (Burgundy) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4260149872920