Esbit – SCULPTOR Food Jug i rustfrit stål (Gul)

Når du har brug for ekstra energi og næring, er det en god ide at have et varmt måltid indenfor rækkevidde. Med Esbit SCULPTOR Food Jug i rustfrit stål (Gul) får du den perfekte løsning. Denne dobbeltvæggede food jug har en kapacitet på 0,5ml og holder måltiderne varme og friske, så du altid er sikker på at få den nødvendige næringsrige energi. Den smarte design gør det let at transportere maden med dig, så du hele tiden har en god måltid lige ved hånden.

DKK kr. 285,00
Esbit SCULPTOR termomadkasse 500 ml, sunshine yellow
4.5
DKK kr. 339,00
Esbit - SCULPTOR Food Jug i rustfrit stål (Gul)
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EsbitEAN: 4260149873194 Varenummer (SKU): 8757800203682296 Kategorier: ,

Esbit – SCULPTOR Food Jug i rustfrit stål (Gul)

Leder du efter nyt Energi & nødration grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Esbit – SCULPTOR Food Jug i rustfrit stål (Gul) fra brandet Esbit øjensynligt det helt rette til dig. Med Esbit – SCULPTOR Food Jug i rustfrit stål (Gul) er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Esbit – SCULPTOR Food Jug i rustfrit stål (Gul) i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Esbit – SCULPTOR Food Jug i rustfrit stål (Gul) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4260149873194