Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Rød)

SCULPTOR Termoflaske 1L fra Esbit er fremstillet af dobbeltvæggede 18/8 rustfrit stål, hvilket sikrer, at du får en let og robust vakuumflaske, der holder dine drikkevarer varme eller kolde i længere tid og er 100% lækagesikker. Denne termoflaske er udstyret med en praktisk skruelåg, som giver dig mulighed for at nyde din drik undervejs.

DKK kr. 252,00
Esbit - SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Rød)
5
DKK kr. 309,00
kr. 309,00
Esbit SCULPTOR Stainless Steel Vacuum Flask 1000 ml 1 L, Burgundy
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: EsbitEAN: 4260149873125 Varenummer (SKU): 8757800203681270 Kategorier: ,

Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Rød)

Er du på udkig efter nyt Esbit udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Rød) fra producenten Esbit måske det helt rette for dig. Med Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Rød) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Rød) i prisklassen fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Rød) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4260149873125