Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Sort)

SCULPTOR Termoflaske 1L fra Esbit er lavet af dobbelvægget 18/8 rustfrit stål, der giver en let og robust vakuumflaske, der holder dine drikkevarer varme eller kolde i lang tid, uden at lække. Termoflasken er udstyret med en skridsikker kappe, der gør det nemt at åbne og lukke og har en kapacitet på hele 1 liter. Med Esbits SCULPTOR Termoflaske 1L kan du nyde dine drikkevarer i længere tid og have den på farten.

Esbit - SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Sort)
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Esbit
EAN: 4260149872067
Varenummer (SKU): 8757800201230855 Kategorier: ,

Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Sort)

Leder du efter nyt Esbit udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Sort) fra producenten Esbit øjensynligt det helt rette for dig. Med Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Sort) er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Sort) i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Esbit – SCULPTOR Termoflaske 1L af rustfrit stål (Sort) online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4260149872067