Fjällräven Abisko Lite 3 Tent

Fjällräven Abisko Lite 3-teltet er det perfekte valg til dig, der leder efter et telt til 2-4 personer. Det er designet af Fjällrävens berømte teltekonstruktører, der har unik viden om teltkonstruktion. Abisko Lite 3 er lavet af tynd, men robust, PU-belagt nylon, der er vandafvisende og samtidig lige tilpas let. Det er udstyret med en luftig indgang og stålringe, der gør det nemt at sætte op. Dette telt er perfekt til vandrere, der søger et let telt til alle typer vejr.

Fjällräven Abisko Lite 3 Tent
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Fjällräven
EAN: 7323450206963
Varenummer (SKU): 5776101093763541 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Fjällräven´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Fjällräven Abisko Lite 3 Tent

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer udstyr til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Fjällräven Abisko Lite 3 Tent fra brandet Fjällräven øjensynligt det helt rette til dig. Med Fjällräven Abisko Lite 3 Tent er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Fjällräven Abisko Lite 3 Tent i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Fjällräven Abisko Lite 3 Tent på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7323450206963