Gateway1 – Pheasant Game 18″ (Grøn) – 40

Gateway1 – Pheasant Game 18″ (Grøn) – 40 er en højkvalitetsgummistøvle, der kombinerer klassisk design med højteknologi. Den er perfekt til jagt, skovture og andre udendørsaktiviteter. Gummistøvlen er forstærket med ekstra Japan-rubber™ for maksimal komfort og holdbarhed, og den har en 18″ længde, der sikrer et sikkert, stabilt og støttende fodtøj. Gummistøvlen har også et elegant grønt design, der gør den velegnet til enhver udendørs garderobe. Den er perfekt til at holde dine fødder tørre og komfortable, uanset hvor dine eventyr fører dig hen.

DKK kr. 1.119,00
Gateway1 - Pheasant Game 18" (Grøn) - 40
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1EAN: 191501001150 Varenummer (SKU): 8757802088364718 Kategori:

Gateway1 – Pheasant Game 18″ (Grøn) – 40

Er du på udkig efter nyt Gummistøvler grej til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 – Pheasant Game 18″ (Grøn) – 40 fra producenten Gateway1 øjensynligt det helt rette til dig. Med Gateway1 – Pheasant Game 18″ (Grøn) – 40 er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Gateway1 – Pheasant Game 18″ (Grøn) – 40 i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Gateway1 – Pheasant Game 18″ (Grøn) – 40 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191501001150