Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ m. side lynlås 5mm

; “Professionel” gummistøvle, har et moderne design og er perfekt til dig, der søger optimal komfort og beskyttelse mod elementerne. Den har en ekstra lav skaftlængde og lynlås sider, der giver dig et godt greb og støtte. Gummistøvlen er forsynet med 5 mm neopren, som sikrer god varme og temperaturisolering, og så er den designet med en komfortabel coil lining, der gør det let at tage støvlen af og på. Gateway1 Pheasant Game Lady 17″ med lynlås er den perfekte kombination af stil, komfort og beskyttelse.

DKK kr. 1.299,00
Gateway1 - Pheasant Game Lady 17” med lynlås (Grøn) - 37
5
DKK kr. 1.499,00
Gateway1 - Pheasant Game Lady 17" m. side lynlås 5mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501087383
Varenummer (SKU): 5058100657156993 Kategori:

Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ m. side lynlås 5mm

Leder du efter nyt Gummistøvler udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ m. side lynlås 5mm fra brandet Gateway1 måske det helt rigtige til dig. Med Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ m. side lynlås 5mm er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ m. side lynlås 5mm i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ m. side lynlås 5mm online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191501087383