Tilbud

Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ med 5mm neopren

Gateway1 Pheasant Game Lady 17″ er en klassisk, langskaftet gummistøvle, som er fremstillet med coil lining og 5mm neopren til kvinder. Overdelen er udført i vulkaniseret naturgummi, og foden er først og fremmest forstærket med Japan-Rubber™. Denne gummistøvle er robust og stilfuld, og passer perfekt til en aktiv livsstil. Dette produkt har et stilrent design og er produceret i kvalitetsmaterialer der gør den behagelig at gå i. Denne gummistøvle er komfortabel og åndbar, og holder fødderne tørre ved alle aktiviteter.

DKK kr. 1.259,00
Gateway1 - Pheasant Game Lady 17” (Brun) - 37
5
DKK kr. 1.299,00
kr. 1.399,00
Gateway1 - Pheasant Game Lady 17" med 5mm neopren
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501002577
Varenummer (SKU): 5058100252470939 Kategori:

Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ med 5mm neopren

Er du på udkig efter nyt Gummistøvler grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ med 5mm neopren fra producenten Gateway1 måske det helt rette for dig. Med Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ med 5mm neopren er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ med 5mm neopren i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Gateway1 – Pheasant Game Lady 17″ med 5mm neopren online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191501002577