Tilbud

Gateway1 – Pro Shooter 18″ 7mm side-zip

Gateway1 – Pro Shooter 18″ 7mm side-zip gummistøvle er det perfekte valg til de kolde vinterdage i skoven. Med 2mm G1®-air spacer™-teknologi vil kondens og dårlig luftcirkulation komme til undsætning, så du hele tiden har de bedste betingelser. Gummistøvlen er udstyret med et formstøbt EVA mellemsål, der sikrer både isolering og stødabsorbering. Den forstærkede fod er lavet af holdbar Japan-rubber™ så du kan komme trygt og sikkert frem. Slut af med G1® turbo-energy™ hæl, der giver dig ekstra stabilitet og komfort. Professional

DKK kr. 1.359,00
kr. 1.699,00
Gateway1 - Pro Shooter 18" 7mm side-zip
5
DKK kr. 1.359,00
Gateway1 - Pro Shooter 18” med lynlås (Camouflage) - 42
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501004694
Varenummer (SKU): 5058100364126025 Kategori:

Gateway1 – Pro Shooter 18″ 7mm side-zip

Er du på udkig efter nyt Gummistøvler grej til din kommende udendørs-oplevelse? Så er Gateway1 – Pro Shooter 18″ 7mm side-zip fra producenten Gateway1 måske det helt rette til dig. Med Gateway1 – Pro Shooter 18″ 7mm side-zip er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Pro Shooter 18″ 7mm side-zip i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Gateway1 – Pro Shooter 18″ 7mm side-zip online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191501004694