Tilbud

Gateway1 – Pro Shooter 18” med lynlås (Camouflage) – 43

Gateway1 Pro Shooter 18″ med lynlås er den perfekte løsning til alle, der søger høj kvalitet og stilfuld slidstyrke. Den klassiske camouflage-farve er elegant og enkel, og den attraktive lynlås gør det let at tage den af og på. Gummistøvlen er velegnet til jagt, skovture og andre udendørsaktiviteter, da den er designet til at give optimal komfort og slidstyrke. Den passer til alle lægstørrelser og er et must-have værktøj til alle, der ønsker høj kvalitet og stil.

DKK kr. 1.359,00
kr. 1.699,00
Gateway1 - Pro Shooter 18" 7mm side-zip
5
DKK kr. 1.359,00
Gateway1 - Pro Shooter 18” med lynlås (Camouflage) - 43
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1EAN: 191501004700 Varenummer (SKU): 8757802088365748 Kategori:

Gateway1 – Pro Shooter 18” med lynlås (Camouflage) – 43

Er du på udkig efter nyt Gummistøvler grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 – Pro Shooter 18” med lynlås (Camouflage) – 43 fra producenten Gateway1 måske det helt rigtige til dig. Med Gateway1 – Pro Shooter 18” med lynlås (Camouflage) – 43 er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Pro Shooter 18” med lynlås (Camouflage) – 43 i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Gateway1 – Pro Shooter 18” med lynlås (Camouflage) – 43 online, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

191501004700