Gateway1 – Woodwalker 12″ (Brun) – 37

Woodwalker 12″ fra Gateway1 er den perfekte gummistøvle til skovture, jagt eller andre udendørsaktiviteter. Støvlen er lavet i en letvægtskonstruktion og har en overdel i vulkaniseret naturgummi, som er holdbar og modstandsdygtig. Den indvendige Coil liningtm teknologi sikrer fugttransport og stødabsorberende sål sikrer, at du kan gå miles uden at føle træthed. Denne 37-størrelse er i brun farve, og du kan stole på Woodwalker 12″ fra Gateway1 til dine lange udendørsaktiviteter.

DKK kr. 995,00
Gateway1 - Woodwalker 12" (Brun) - 37
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501007077
Varenummer (SKU): 8757800198865680 Kategori:

Gateway1 – Woodwalker 12″ (Brun) – 37

Er du på udkig efter nyt Gummistøvler grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Gateway1 – Woodwalker 12″ (Brun) – 37 fra brandet Gateway1 øjensynligt det helt rette for dig. Med Gateway1 – Woodwalker 12″ (Brun) – 37 er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Woodwalker 12″ (Brun) – 37 i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Gateway1 – Woodwalker 12″ (Brun) – 37 online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191501007077