Gateway1 – Woodwalker 18″ (Grøn) – 49

Woodwalker 18″ fra danske Gateway1 er en særdeles komfortabel letvægtsgummistøvle. Den fleksible neopren skaft er justérbar til selv store lægstørrelser. Med en komfort isolering på -20°C kan støvlen bruges året rundt, hvilket gør den ideel til jagt, skovture og andre udendørs aktiviteter. Den grønne støvle kommer med et flot design og er enkel at tage af og på. Gateway1 Woodwalker 18″ gummistøvlen er et moderne valg af høj kvalitet og komfort.

DKK kr. 995,00
Gateway1 - Woodwalker 18" (Grøn) - 49
5
DKK kr. 1.099,00
Gateway1 Woodwalker 18" 4 mm
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501087901
Varenummer (SKU): 8757800197711308 Kategori:

Gateway1 – Woodwalker 18″ (Grøn) – 49

Leder du efter nyt Gummistøvler grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 – Woodwalker 18″ (Grøn) – 49 fra brandet Gateway1 måske det helt rigtige for dig. Med Gateway1 – Woodwalker 18″ (Grøn) – 49 er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Gateway1 – Woodwalker 18″ (Grøn) – 49 i prisklassen pris fra er du tættere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Gateway1 – Woodwalker 18″ (Grøn) – 49 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191501087901