Gateway1 – Woodwalker 7″ Lady (Grøn) – 40

Gateway1 Woodwalker 7″ Lady (Grøn) – 40 er et letvægtsgummistøvlesæt, der giver dig den ultimative komfort og fleksibilitet. Gummistøvlen har en overdel i vulkaniseret naturgummi, fugttransporterende Coil liningtm og en stødabsorberende sål. Dette gør den perfekt til jagt og det aktive outdoor-liv, hvor høj ydeevne og maksimal komfort kræves. Woodwalker 7″ Lady fra Gateway1 vil hjælpe dig med at håndtere næsten alle udendørssituationer.

DKK kr. 995,00
Gateway1 - Woodwalker 7" Lady (Grøn) - 40
5
DKK kr. 999,95
Gateway Woodwalker Lady 7 4mm, Forest
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501089547
Varenummer (SKU): 8757802110808120 Kategori:

Gateway1 – Woodwalker 7″ Lady (Grøn) – 40

Leder du efter nyt Gummistøvler grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 – Woodwalker 7″ Lady (Grøn) – 40 fra brandet Gateway1 måske det helt rigtige for dig. Med Gateway1 – Woodwalker 7″ Lady (Grøn) – 40 er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Gateway1 – Woodwalker 7″ Lady (Grøn) – 40 i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Gateway1 – Woodwalker 7″ Lady (Grøn) – 40 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

191501089547