Heimplanet – Backdoor 4-sæsons telt (Rød)

Backdoor 4-sæsons teltet fra Heimplanet er det perfekte telt til 2-4 personer. Det er konstrueret med en smart rammekonstruktion, der giver mulighed for hurtig opsætning og nedtagning – du kan have det flyvende på under et minut ved hjælp af en pumpe. Dette gør det ideelt til familier og grupper, der ønsker at udnytte deres fritid og nyde naturen. Den røde farve giver et lækkert og stilfuldt udseende.

Heimplanet - Backdoor 4-sæsons telt (Rød)
5
Heimplanet Backdoor (4 Season Tent) 2022
3.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Heimplanet
EAN: 4250642108374
Varenummer (SKU): 8757800203861881 Kategorier: ,

Heimplanet – Backdoor 4-sæsons telt (Rød)

Er du på udkig efter nyt Telte til 2-4 personer grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Heimplanet – Backdoor 4-sæsons telt (Rød) fra brandet Heimplanet øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Heimplanet – Backdoor 4-sæsons telt (Rød) er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Heimplanet – Backdoor 4-sæsons telt (Rød) i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Heimplanet – Backdoor 4-sæsons telt (Rød) online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4250642108374