Helsport – Bitihorn Trek Tarp 3,5 x 2,9m

Bitihorn Trek Tarp 3,5 x 2,9m er en ultra let og robust presenning, der giver dig mulighed for at lave camps i alle miljøer. Fremstillet af holdbar vandtæt nylon, kommer denne presenning med justerbare linestrammere og effektive bardeliner, som gør det nemt at modificere den til ethvert formål. For at sikre den højeste kvalitet, er presenningen designet til at modstå slidtage og vejrforhold, så du kan stole på, at det vil være et praktisk og pålideligt valg for en tur.

DKK kr. 1.039,00
Helsport - Bitihorn Trek Tarp 3,5 x 2,9m
5
DKK kr. 1.039,95
Helsport Bitihorn Trek Tarp 3,5x2,9 green
4
DKK kr. 1.039,95
Bitihorn Trek Tarp 3,5x2,9 green
4
DKK kr. 1.039,95
Helsport Bitihorn Trek Tarp 3,5x2,9 green
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Helsport
EAN: 7029981044264
Varenummer (SKU): 8757800201165674 Kategori:

Helsport – Bitihorn Trek Tarp 3,5 x 2,9m

Er du på udkig efter nyt Tarps grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Helsport – Bitihorn Trek Tarp 3,5 x 2,9m fra brandet Helsport måske det helt rigtige til dig. Med Helsport – Bitihorn Trek Tarp 3,5 x 2,9m er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Helsport – Bitihorn Trek Tarp 3,5 x 2,9m i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Helsport – Bitihorn Trek Tarp 3,5 x 2,9m på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7029981044264