Trekmates Hexagon Tarp

Gspunkt, som gør, at du nemt og hurtigt kan spænde tarpen fast. Den er fremstillet af PU-belagt nylon, som er 100 % vandtæt. Trekmates Hexagon Tarp er perfekt til alle dine outdoor eventyr, og giver dit telt et ekstra lag af beskyttelse mod vær og vind. Dens alsidighed gør den ideel til træning, camping, vandring og andre outdoor aktiviteter. Den er let at transportere og kan pakkes sammen i den medfølgende opbevaringspose. Trekmates Hexagon Tarp giver dig den perfekte beskyttelse, når du skal pakke dig ind i hængekøjen.

Hexagon Tarp - Trekmates
4
Trekmates - Hexagon Tarp
5
Trekmates Hexagon Tarp
3.5
Trekmates Hexagon Tarp
Trekmates Hexagon Tarp
5
Trekmates Hexagon Tarp
4
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 5056369300614
Varenummer (SKU): 9613602092848540 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Hængekøjer´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Trekmates Hexagon Tarp

  Er du på udkig efter nyt Hængekøjer grej til den næste udendørs-oplevelse? Så er Trekmates Hexagon Tarp fra brandet måske det helt rette for dig. Med Trekmates Hexagon Tarp er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

  Med Trekmates Hexagon Tarp i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

  Bestil dit udendørs-grej online og få et større udvalg

  Når du køber udendørs-grej som fx Trekmates Hexagon Tarp online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

  Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

  Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

  GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

  Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

  Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

  Yderligere information

  EAN

  5056369300614