Herbertz One-Handed Sandalwood Folding Knife Satin AISI 440

Oplev præcision, konstruktion og kvalitet med denne Herbertz One-Handed Sandalwood Folding Knife Satin AISI 440. Det har et smukt satineret drop point-blad af rustfrit AISI 440-stål, der er let tilgængeligt og åbnes med den udskårne øverst på klingen. Den kommer også med indvendige keramiske balancer og en kraftig sandeltræs håndtag, der sikrer stabilitet og komfort. Denne foldekniv er professionel og pålidelig, og er det perfekte valg til dem, der ønsker et effektivt og tidløst værktøj.

DKK kr. 322,00
Herbertz One-Handed Sandalwood Folding Knife Satin AISI 440
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Herbertz
EAN: 4001833106408
Varenummer (SKU): 5776101096172376 Kategori:

Herbertz One-Handed Sandalwood Folding Knife Satin AISI 440

Er du på udkig efter nyt Foldeknive udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Herbertz One-Handed Sandalwood Folding Knife Satin AISI 440 fra brandet Herbertz måske det helt rette for dig. Med Herbertz One-Handed Sandalwood Folding Knife Satin AISI 440 er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Herbertz One-Handed Sandalwood Folding Knife Satin AISI 440 i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Herbertz One-Handed Sandalwood Folding Knife Satin AISI 440 online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

4001833106408