Kelly Kettle Hobo Stove L

Kelly Kettle Hobo Stove L er det perfekte tilbehør til de store Scout og Base Camp Kelly Kettles. Med denne brænderfod kan du omdanne din kedel til et varmeblus, der giver dig mulighed for at tilberede mad uden at skulle opgive effektiviteten og komforten. Den har en robust, rustfrit stålkonstruktion, der giver ekstra styrke og støtte til det tunge køkkenudstyr. Brænderfoden gør det muligt for dig at bruge pander og gryder på din Kelly Kettle samtidig med, at du nyder den behagelige varme, det giver. Med Kelly Kettle’s brænderfod kan du nyde glæden ved at tilberede fantastiske måltider samtidig med, at du opretholder effektiviteten og komforten.

Kelly Kettle Hobo Stove L
5
Kelly Kettle Hobo Stove SST - Large
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kelly Kettle
EAN: 857149002279
Varenummer (SKU): 9613601112681864 Kategori:

Kelly Kettle Hobo Stove L

Er du på udkig efter nyt Kedler udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Kelly Kettle Hobo Stove L fra brandet Kelly Kettle måske det helt rigtige til dig. Med Kelly Kettle Hobo Stove L er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Kelly Kettle Hobo Stove L i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Kelly Kettle Hobo Stove L online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

857149002279