Kelly Kettle Medium Scout – 1,2 ltr

Med Kelly Kettle Medium Scout – 1,2 ltr kan du let optænde og opvarme op til 1,2 liter vand på et øjeblik. Den smarte kedel er kompakt og let at have med på farten, og kan optændes med meget lidt brændstof, som du nemt kan finde på skovbunden. Med denne kedel får du hurtig adgang til varmt vand, så du kan nyde dine eventyr i naturen med den nødvendige komfort.

Kelly Kettle Medium Scout - 1,2 ltr
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Kelly Kettle
EAN: 857149002248
Varenummer (SKU): 9613601112682854 Kategorier: , ,

Kelly Kettle Medium Scout – 1,2 ltr

Er du på udkig efter nyt Brændstof & optænding udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Kelly Kettle Medium Scout – 1,2 ltr fra producenten Kelly Kettle øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Kelly Kettle Medium Scout – 1,2 ltr er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Kelly Kettle Medium Scout – 1,2 ltr i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Kelly Kettle Medium Scout – 1,2 ltr online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

857149002248