Petromax Teakettle TK2

Denne professionelle Teakettle TK2 fra det tyske mærke Petromax er lavet af rustfri højkvalitetsstål, der hurtigt får vandet i kog, når den bruges over åben ild. Den kan også bruges over andre varmekilder. Det særligt udformede bærehåndtag giver dig mulighed for at kunne kontrollere temperaturen på en sikker og bekvem måde. Petromax Teekettle TK2 er en robust kedel, der vil vare i mange år.

Petromax TK2 tekande, 3 liter
4.5
Petromax Teakettle TK2
5
Te-kedler
Petromax Kedel 3 L
4.5
Petromax Teakettle Tk2
3.5
Petromax bålkedel
4.5
Petromax Teakettle tk2
3.5
Petromax Teakettle 3l - Kedel
3.5
Petromax Teakettle 3l - Kedel
4
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Petromax
EAN: 4250435701553
Varenummer (SKU): 5776101093798285 Kategori:

Petromax Teakettle TK2

Er du på udkig efter nyt Kedler grej til din næste udendørs-oplevelse? Så er Petromax Teakettle TK2 fra producenten Petromax øjensynligt det helt rette til dig. Med Petromax Teakettle TK2 er du en smule tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Petromax Teakettle TK2 i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Petromax Teakettle TK2 på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur under åben himmel? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

4250435701553