Primus Essential Stove Set 1.3

Primus Essential Stove Set 1.3 er det perfekte valg, når man ønsker en hurtig og nem måde at stege maden på. Dette sæt har en integreret gasbrænder, der gør det let at tilberede mad uden at skulle bekymre sig om sod og andre irritationer. Den høje ydeevne, den kompakte størrelse og letvægtsdesign gør dette sæt til et must-have for enhver outdoor-entusiast. Så hvad venter du på? Investér i Primus Essential Stove Set 1.3 i dag og nyd god mad i det fri!

DKK kr. 689,00
kr. 889,00
Primus Essential Stove Set 1.3l OneSize, Nocolour
DKK kr. 824,00
Primus Essential Stove Set 1.3
5
DKK kr. 850,00
Primus Essential Stove Set 1,3L
5
DKK kr. 999,00
Primus Essential Stove Set 1,3 ltr.
4.5
DKK kr. 1.099,00
Primus Essential Stove 1,3L Kogesæt
4.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Primus
EAN: 7330033905519
Varenummer (SKU): 5776101093770960 Kategori:

Primus Essential Stove Set 1.3

Leder du efter nyt Gasbrændere grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Primus Essential Stove Set 1.3 fra brandet Primus øjensynligt det helt rette for dig. Med Primus Essential Stove Set 1.3 er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Primus Essential Stove Set 1.3 i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Primus Essential Stove Set 1.3 på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7330033905519