Primus Omni Lite Ti Multi-Fuel

Primus Omni Lite Ti Multibrændselsovn er udstyret med en letvægtsbrændstofflaske og ErgoPump, der giver dig mulighed for at nyde et øjeblik af frihed og fritid uden at skulle opgive komforten. Denne letvægtsbrændstofflaske gør det muligt at tage ovnen med på rejse, så du kan få størst mulig nydelse af de skønne udendørs øjeblikke. Med en kombination af stil og funktion, giver OmniLite Ti dig mulighed for at komme hurtigt og let i gang med dit næste eventyr. Dens avancerede design giver den ønskede kraft til at nyde et øjeblik af frihed og fritid uden at skulle opgive komforten.

DKK kr. 1.999,00
Primus Omni Lite Ti Multi-Fuel
4.5
* Priser ex levering.
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 7330033897456
Varenummer (SKU): 8437302088327628 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Brændstofflasker´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Primus Omni Lite Ti Multi-Fuel

  Er du på udkig efter nyt Brændstofflasker udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Primus Omni Lite Ti Multi-Fuel fra producenten brand måske det helt rette til dig. Med Primus Omni Lite Ti Multi-Fuel er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

  Med Primus Omni Lite Ti Multi-Fuel i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

  Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

  Når du køber outdoor-grej som fx Primus Omni Lite Ti Multi-Fuel online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

  Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

  Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

  GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

  Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

  Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

  Yderligere information

  EAN

  7330033897456