Sea to Summit Altitude I Altitude I – Regular Regular

DKK kr. 2.567,00
Sea to Summit Altitude™ AtI Regular Women
5
DKK kr. 3.149,00
Sea to Summit Altitude I Altitude I - Regular Regular
4.5
DKK kr. 3.600,00
Sea to summit Altitude At1 - Women's Regular Right Zip Arctic / Ocean
3.5
DKK kr. 3.949,95
Sea to Summit Altitude At1, Arctic / Ocean
5
DKK kr. 3.949,95
kr. 3.949,95
Sea to Summit Altitude At1, Arctic / Ocean
5
DKK kr. 4.032,00
Altitude AtI - Women's Regular Right Zip
4
DKK kr. 4.032,00
Altitude AtI - Women's Regular Right Zip
4
DKK kr. 4.032,00
Altitude AtI - Women's Regular Right Zip
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to Summit
EAN: 9327868095537
Varenummer (SKU): 5576701981242573 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Altitude I Altitude I – Regular Regular

Leder du efter nyt Soveposer grej til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Altitude I Altitude I – Regular Regular fra brandet Sea to Summit måske det helt rigtige for dig. Med Sea to Summit Altitude I Altitude I – Regular Regular er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Sea to Summit Altitude I Altitude I – Regular Regular i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Sea to Summit Altitude I Altitude I – Regular Regular på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

9327868095537