Sea to Summit Ascent II Ascent II – Regular Regular

DKK kr. 2.723,00
Sea to Summit Ascent™ AcII Regular
5
DKK kr. 2.999,00
kr. 3.350,00
Sea To Summit Ascent Acll Dun Sovepose Regular Left zip
4.5
DKK kr. 3.199,95
kr. 4.199,95
Sea to Summit Ascent Ac2, Lime Moss
5
DKK kr. 3.199,95
kr. 4.199,95
Sea to Summit Ascent Ac2, Lime Moss
5
DKK kr. 3.369,00
Sea to Summit Ascent II Ascent II - Regular Regular
4.5
DKK kr. 3.850,00
Sea to summit Ascent Ac2 - Regular Left Zip Moss / Spruce
3.5
DKK kr. 4.158,00
Ascent AcII - Regular Left Zip
4
DKK kr. 4.158,00
Ascent AcII - Regular Left Zip
4
DKK kr. 4.158,00
Ascent AcII - Regular Left Zip
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to Summit
EAN: 9327868095131
Varenummer (SKU): 5576701942107178 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Ascent II Ascent II – Regular Regular

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Sea to Summit Ascent II Ascent II – Regular Regular fra producenten Sea to Summit øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Sea to Summit Ascent II Ascent II – Regular Regular er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Sea to Summit Ascent II Ascent II – Regular Regular i prisklassen fra webshop er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Sea to Summit Ascent II Ascent II – Regular Regular på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

9327868095131