Sea to Summit Flame II Flame II Regular Regular

DKK kr. 2.664,00
Sea to Summit Flame FmII Regular Women
5
DKK kr. 3.259,00
Sea to Summit Flame II Flame II Regular Regular
4.5
DKK kr. 3.548,95
kr. 4.032,00
Flame FmII - Women's Regular Right Zip
4
DKK kr. 3.548,95
kr. 4.032,00
Flame FmII - Women's Regular Right Zip
4
DKK kr. 3.548,95
Flame FmII - Women's Regular Right Zip
DKK kr. 4.099,95
Sea to Summit Flame Fm2, Grey / Red
5
DKK kr. 4.099,95
kr. 4.099,95
Sea to Summit Flame Fm2, Grey / Red
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to SummitEAN: 9327868095476 Varenummer (SKU): 5576700607677572 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Flame II Flame II Regular Regular

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Flame II Flame II Regular Regular fra brandet Sea to Summit måske det helt rigtige for dig. Med Sea to Summit Flame II Flame II Regular Regular er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Sea to Summit Flame II Flame II Regular Regular i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Sea to Summit Flame II Flame II Regular Regular på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

9327868095476