Sea to Summit Glow GwII Quilt Long

Sea to Summit Glow GwII Quilt Long er det perfekte valg for den moderne eventyreren. Quilten er fremstillet af vandafvisende materialer og har et fleksibelt design, så den kan justeres efter brug. Den er ultra let og robust, så den kan bruges til de fleste tresæsoners telte, ekstremsport og outdooraktiviteter. Med Glow GwII Quilt Long kan du være sikker på en god søvn på farten. Quilten er fyldt med højkvalitets dun, som sikrer optimal varmeisolering og åndbarhed, så du er godt klædt på til at tackle alle typer vejr.

DKK kr. 1.449,00
Sea to Summit Glow GwII Quilt Long
5
DKK kr. 1.729,00
kr. 1.900,00
Sea To Summit Glow Gwii Synthetic Quilt Long Midnight Dark Blue - Lagenpose
4
DKK kr. 1.729,00
Sea To Summit Glow Gwii Synthetic Quilt Long Midnight Dark Blue - Lagenpose
DKK kr. 1.729,00
kr. 1.900,00
Sea To Summit Glow Gwii Synthetic Quilt Long Midnight Dark Blue - Lagenpose
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to SummitEAN: 9327868145485 Varenummer (SKU): 5776101096036244 Kategorier: ,

Sea to Summit Glow GwII Quilt Long

Er du på udkig efter nyt Sea to summit grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Glow GwII Quilt Long fra producenten Sea to Summit øjensynligt det helt rette til dig. Med Sea to Summit Glow GwII Quilt Long er du en smule nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Sea to Summit Glow GwII Quilt Long i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Sea to Summit Glow GwII Quilt Long online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

9327868145485