Sea to Summit Hammock Set Pro Double

Kvalitet og uovertruffen komfort. Dette sæt er det perfekte valg for folk, der søger en komfortabel og stabil hængekøje.

DKK kr. 562,00
Sea to Summit Pro Hammock Set Double
5
DKK kr. 579,00
Sea to Summit Pro Hammock Double Pro Hammock Single Blue Blå
4.5
DKK kr. 609,00
Sea to Summit - Pro Hammock Dobbelt Hængekøje Blå
5
DKK kr. 749,95
Sea to Summit Hammock Set Pro Double
5
DKK kr. 749,95
kr. 749,95
Sea to Summit Hammock Set Pro Double
5
DKK kr. 819,00
Hammock Set Pro Double Blue
3
DKK kr. 819,00
Hammock Set Pro Double Blue
4
DKK kr. 819,00
Hammock Set Pro Double Blue
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to SummitEAN: 9327868088171 Varenummer (SKU): 9613600146669087 Kategori:

Sea to Summit Hammock Set Pro Double

Er du på udkig efter nyt Sea to summit udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Sea to Summit Hammock Set Pro Double fra producenten Sea to Summit måske det helt rigtige til dig. Med Sea to Summit Hammock Set Pro Double er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Sea to Summit Hammock Set Pro Double i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Sea to Summit Hammock Set Pro Double online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868088171