Sea to Summit Jungle Hammock Tarp

Sea to Summit Jungle Hammock Tarp er et uundværligt ekstraudstyr til de eventyrlystne. Dette ultralette og kompakte tarp er udviklet til at passe perfekt henover Sea to Summit’s Jungle Hammock Set. Det er lavet af yderst slidstærke materialer, og giver optimal beskyttelse mod vejr og vind. Ideelt til camping, vandring og alle andre aktiviteter udendørs. Sea to Summit Jungle Hammock Tarp er det perfekte valg for en sikker og behagelig oplevelse udenfor.

DKK kr. 787,00
Sea To Summit - Jungle Tarp Til Hængekøje
5
DKK kr. 787,00
Sea to Summit Jungle Hammock Tarp
5
DKK kr. 866,95
kr. 984,95
Sea To Summit Jungle Hammock Tarp Olive - Tarp
4
DKK kr. 866,95
Sea To Summit Jungle Hammock Tarp Olive - Tarp
DKK kr. 866,95
kr. 984,95
Sea To Summit Jungle Hammock Tarp Olive - Tarp
4
DKK kr. 949,00
Tarp til hængekøje | Jungle Hammock Tarp - Sea to Summit
4
DKK kr. 1.319,00
kr. 1.319,00
Sea To Summit Jungle Hammock Tarp OneSize, Olive
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to Summit
EAN: 9327868131624
Varenummer (SKU): 5776101094994013 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Jungle Hammock Tarp

Er du på udkig efter nyt Sea to summit udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Jungle Hammock Tarp fra producenten Sea to Summit måske det helt rigtige for dig. Med Sea to Summit Jungle Hammock Tarp er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Sea to Summit Jungle Hammock Tarp i prisklassen pris fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Sea to Summit Jungle Hammock Tarp online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868131624