Sea to summit Reactor Fleece Liner – Thermolite®

DKK kr. 549,00
Fleece liner | Reactor™ Fleece - Sea to Summit (TILFØJER OP TIL 18°C)
4
DKK kr. 569,00
Sea to Summit Reactor Fleece Liner
4.5
DKK kr. 599,00
Sea To Summit Thermolite Fleece Lagenpose
5
DKK kr. 619,00
Sea to Summit - Reactor Thermolite® Fleece Liner
5
DKK kr. 650,00
Sea to summit Reactor Fleece Liner - Thermolite®
3.5
DKK kr. 699,00
Sea to Summit Reactor Fleece Liner (Grå (GREY))
4
DKK kr. 718,95
Reactor Fleece Liner - Thermolite® Fleece Liner
4
DKK kr. 718,95
Reactor Fleece Liner - Thermolite® Fleece Liner
4
DKK kr. 718,95
Reactor Fleece Liner - Thermolite® Fleece Liner
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to summitEAN: 9327868051281 Varenummer (SKU): 5443200197163163 Kategori:

Sea to summit Reactor Fleece Liner – Thermolite®

Leder du efter nyt Soveposer udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Sea to summit Reactor Fleece Liner – Thermolite® fra brandet Sea to summit øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Sea to summit Reactor Fleece Liner – Thermolite® er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Frisk luft og smuk natur.

Med Sea to summit Reactor Fleece Liner – Thermolite® i prisklassen fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Sea to summit Reactor Fleece Liner – Thermolite® online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige udstyr en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868051281