Sea to Summit Thermolite Extreme Reactor +15 Lagenpose Long

DKK kr. 539,00
kr. 539,00
REAKTORINDSATS EKSTREM HAV TIL TOP
4.5
DKK kr. 569,00
Reactor Extreme Liner Reactor Extreme Liner Long Long
4.5
DKK kr. 599,00
Lagenpose | Reactor™ Extreme THERMOLITE® - Sea to Summit (Tilføjer op til 15°C)
4
DKK kr. 600,00
Sea to summit Reactor EXT Thermolite® Mummy Liner Long
3.5
DKK kr. 675,00
Sea to Summit Thermolite Extreme Reactor +15 Lagenpose Long
4.5
DKK kr. 719,00
Sea to Summit Reactor Extr Long Thermolite Mummy Liner (Orange (ORANGE SACK/RED LINER))
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to SummitEAN: 9327868054787 Varenummer (SKU): 8437301676449309 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Thermolite Extreme Reactor +15 Lagenpose Long

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Thermolite Extreme Reactor +15 Lagenpose Long fra brandet Sea to Summit øjensynligt det helt rette til dig. Med Sea to Summit Thermolite Extreme Reactor +15 Lagenpose Long er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Sea to Summit Thermolite Extreme Reactor +15 Lagenpose Long i prisklassen fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Sea to Summit Thermolite Extreme Reactor +15 Lagenpose Long online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt rolig ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868054787