Sea to Summit Treeline TL1 Treeline TL1 Regular Regular

DKK kr. 1.659,00
Sea to Summit Treeline TL1 Treeline TL1 Regular Regular
4.5
DKK kr. 1.799,00
Sommer soveposer | Treeline TL1 - Sea to Summit
4
DKK kr. 1.899,00
kr. 2.100,00
Sea To Summit Treeline Dunsovepose Regular
4.5
DKK kr. 1.950,00
Sea To Summit Treeline Tli Regular Left Zip Charcoal - Sovepose
4
DKK kr. 1.950,00
Sea To Summit Treeline Tli Regular Left Zip Charcoal - Sovepose
DKK kr. 1.950,00
Sea To Summit Treeline Tli Regular Left Zip Charcoal - Sovepose
4
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to SummitEAN: 9327868095421 Varenummer (SKU): 5576700579983021 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Treeline TL1 Treeline TL1 Regular Regular

Er du på udkig efter nyt Soveposer udstyr til den næste udendørs-oplevelse? Så er Sea to Summit Treeline TL1 Treeline TL1 Regular Regular fra producenten Sea to Summit måske det helt rette for dig. Med Sea to Summit Treeline TL1 Treeline TL1 Regular Regular er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Sea to Summit Treeline TL1 Treeline TL1 Regular Regular i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller udendørs-grej som fx Sea to Summit Treeline TL1 Treeline TL1 Regular Regular online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868095421