Sea to Summit Trek II Trek II Regular Regular

DKK kr. 2.077,00
Sea to Summit Trek™ TkII Regular
5
DKK kr. 2.574,00
Sea to Summit Trek II Trek II Regular Regular
4.5
DKK kr. 2.900,00
Sea to summit Trek Tk2 - Regular Left Zip Denim / Navy
3.5
DKK kr. 3.099,00
Sommer dun sovepose | Trek Tk2 - Sea to Summit
4
DKK kr. 3.150,00
Trek TkII - Regular Left Zip Blue
4
DKK kr. 3.150,00
Trek TkII - Regular Left Zip Blue
4
DKK kr. 3.150,00
Trek TkII - Regular Left Zip Blue
DKK kr. 3.199,95
Sea to Summit Trek TkII, Denim / Navy
5
DKK kr. 3.199,95
kr. 3.199,95
Sea to Summit Trek TkII, Denim / Navy
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to SummitEAN: 9327868095384 Varenummer (SKU): 5576701785565574 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Sea to Summit´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Sea to Summit Trek II Trek II Regular Regular

Er du på udkig efter nyt Soveposer grej til din næste outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Trek II Trek II Regular Regular fra producenten Sea to Summit måske det helt rette til dig. Med Sea to Summit Trek II Trek II Regular Regular er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Sea to Summit Trek II Trek II Regular Regular i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du bestiller outdoor-grej som fx Sea to Summit Trek II Trek II Regular Regular online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

9327868095384