Sea to Summit Trek™ TkII Regular Wide

Med Sea to Summit Trek™ TKII Regular Wide soveposen får du en letvægts, åndbar og yderst komfortabel sovepose, der er fremstillet af de bedste materialer. Soveposen har en høj grad af åndbarhed, hvilket gør den perfekt til brug på varme sommerdage. Den har en innovativ, strækbar konstruktion, der sikrer, at du kan bevæge dig frit i soveposen, samtidig med at den sørger for optimal isolering for at holde varmen. Den har også et vandafvisende, slip-let nylon overtræk, der giver en ekstra grad af beskyttelse mod elementerne. Alt i alt er dette en kvalitetsoversepos, der sikrer komfort og varme på selv de koldeste nætter.

DKK kr. 2.395,00
kr. 2.749,00
Sea To Summit Trek TKII R Wide Regular, Navy Blue
DKK kr. 2.599,00
Sea to Summit Trek™ TkII Regular Wide
5
DKK kr. 2.699,00
Sommer dun sovepose | Trek Tk2 - Sea to Summit
4
DKK kr. 2.789,00
Sea to Summit Trek II Trek II Regular Wide Regular Wide
4.5
DKK kr. 3.200,00
Sea to summit Trek Tk2 - Regular Wide Left Zip Denim / Navy
3.5
DKK kr. 3.528,00
Trek TkII - Regular Wide Left Zip Blue
4
DKK kr. 3.528,00
Trek TkII - Regular Wide Left Zip Blue
4
DKK kr. 3.528,00
Trek TkII - Regular Wide Left Zip Blue
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Sea to SummitEAN: 9327868095322 Varenummer (SKU): 5776101093729519 Kategorier: ,

Sea to Summit Trek™ TkII Regular Wide

Er du på udkig efter nyt Sea to summit grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Sea to Summit Trek™ TkII Regular Wide fra producenten Sea to Summit måske det helt rigtige for dig. Med Sea to Summit Trek™ TkII Regular Wide er du lidt tættere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Sea to Summit Trek™ TkII Regular Wide i prisklassen fra webshop er du tættere på den ultimative pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du bestiller outdoor-grej som fx Sea to Summit Trek™ TkII Regular Wide på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Friluftsliv er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

9327868095322