Silva – Kompas Expedition 360 Global

Med Silva – Kompas Expedition 360 Global kan professionelle brugere og erfarne kompasbrugere glæde sig over høj præcision og holdbarhed. Dette kompas har en global nål, der gør det muligt at bruge det overalt i verden og giver ekstra fleksibilitet. Det har også et avanceret design, der gør det nemt at håndtere og få et præcist mål. Med Silva – Kompas Expedition 360 Global kan du navigere sikkert og nemt, uanset hvor du er.

Silva - Expedition Global 360 Kompas
5
Silva Compass Expedition 360global - Kompas
3.5
Silva Compass Expedition 360global - Kompas
4
Silva Kompas Expedition 360Global
4.5
Silva - Kompas Expedition 360 Global
5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Silva
EAN: 7318860198649
Varenummer (SKU): 8757800200259533 Kategori:

Silva – Kompas Expedition 360 Global

Er du på udkig efter nyt Kompasser udstyr til din næste udendørs-oplevelse? Så er Silva – Kompas Expedition 360 Global fra brandet Silva øjensynligt det helt rette til dig. Med Silva – Kompas Expedition 360 Global er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og smuk natur.

Med Silva – Kompas Expedition 360 Global i prisklassen pris fra er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit udendørs-grej online og få et større udvalg

Når du bestiller udendørs-grej som fx Silva – Kompas Expedition 360 Global online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige udstyr gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med til.

Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

7318860198649