Tilbud

The North Face Womens Evolve II Triclimate Jacket, Monterey Blue

Denne North Face Evolve II Triclimate Damejakke er det perfekte valg, hvis du søger en pålidelig, teknisk jakke. Den har en vind- og vandtæt skaljakke yderst, samt et isolerende og fugtledende fleece-mellemlag. Jakken har en justerbar hætte og hem får god pasform, to lynlås lommer til opbevaring og velcro manchetter, der holder varmen inde. Jakken er udstyret med et fuldt justerbarbælte og en kontrastfarvet kant, der giver et flot, professionelt udseende. Denne jakke er ideel til friluftsliv og udendørs aktiviteter, og er tilgængelig i Monterey Blue. Tag på opdagelse med det perfekte tøj for alle vejrtyper – The North Face Evolve II Triclimate Damejakke.

DKK kr. 1.439,95
kr. 1.799,95
The North Face Womens Evolve II Triclimate Jacket, Monterey Blue
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: The North FaceEAN: 194903438852 Varenummer (SKU): 9613600625066168 Kategori:

The North Face Womens Evolve II Triclimate Jacket, Monterey Blue

Leder du efter nyt Vinterjakker grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er The North Face Womens Evolve II Triclimate Jacket, Monterey Blue fra producenten The North Face øjensynligt det helt rigtige for dig. Med The North Face Womens Evolve II Triclimate Jacket, Monterey Blue er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med The North Face Womens Evolve II Triclimate Jacket, Monterey Blue i prisklassen pris fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx The North Face Womens Evolve II Triclimate Jacket, Monterey Blue online, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

194903438852