Trespass – Caterthun 4-personers telt (Blå)

Caterthun 4-personers telt fra Trespass tilbyder et robust og vandtæt design, der passer godt til en familietur. Det tunneldesign giver et stort udendørsareal og indgangen er ideel til opbevaring af beskidt eller mudret udstyr, der ikke skal ind i teltet. Det blå tekstile og de kraftige stænger gør det til en stilfuld og pålidelig løsning til dig og din familie.

Trespass Caterhun Waterproof 4 Man Tent
4.5
Trespass - Caterthun 4-personers telt (Blå)
5
Trespass Caterthun Xl 4-Personers Telt-Blå-One Size
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Trespass
EAN: 5045274266863
Varenummer (SKU): 8757800203565805 Kategorier: , ,

Trespass – Caterthun 4-personers telt (Blå)

Leder du efter nyt Familetelte grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Trespass – Caterthun 4-personers telt (Blå) fra producenten Trespass måske det helt rette for dig. Med Trespass – Caterthun 4-personers telt (Blå) er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er i naturen for: Åbne vidder og vidunderlig natur.

Med Trespass – Caterthun 4-personers telt (Blå) i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få mere at vælge mellem

Når du køber udendørs-grej som fx Trespass – Caterthun 4-personers telt (Blå) på nettet, får du et større udvalg, og det betyder, at du hurtigere finder de perfekte produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det perfekte grej hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, du har styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette grej gør en forskel for din oplevelse. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få succes med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

5045274266863