Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent

Oplev Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent – det perfekte telt til 2-4 personer. Dette opdaterede telt har alle de funktioner og egenskaber, som man kender fra det berømte Mutha Hubba™ NX Tent fra MSR®. Det er let og kompakt, og det er lavet med kvalitetsmaterialer, som sikrer omfattende beskyttelse mod vind og vejr. Derudover har teltet en meget høj vandsøjletryk, der sikrer tørhed og komfort. Det har også en ekstra høj taghøjde, så der er god plads og bevægelsesfrihed. Og med dette telt får du to separate indgange og to store lommer, så du nemt kan organisere dine ting. Big Agnes Copper Spur HV UL3 er det oplagte valg for alle, der søger et let, robust og professionelt telt til 2-4 personer.

Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Big Agnes
EAN: 841487138516
Varenummer (SKU): 5776101095025462 Kategorier: ,

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Big Agnes´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent

Leder du efter nyt Telte til 2-4 personer udstyr til den næste outdoor-oplevelse? Så er Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent fra producenten Big Agnes øjensynligt det helt rette for dig. Med Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent er du en smule tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende en bedre oplevelse. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent i prisklassen pris fra er du nærmere på den ultimative oppakning, så du kan nyde din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen rummer.

Køb dit outdoor-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Big Agnes Copper Spur HV UL3 Tent på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr hele forskellen:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare være i outdoor-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den fede måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge kortere tid på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur under åben himmel? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder det rette grejer, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt federe, når soveposen er tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

Yderligere information

EAN

841487138516