Gateway1 – Woodwalker Lady 17″ (Sort) – 37

Gateway1 Woodwalker Lady 17 “(Sort) – 37 er den perfekte støvle til kvinder, der søger en kombination af robusthed og komfort. Støvlen har en isolerende sål med ekstra profilteret mønster, som sikrer fremragende komfort, og et optimalt vejgreb, selv på vanskelige underlag. Gummistøvlen er let og behagelig at have på, så du kan være sikker på, at du får det bedste ud af det.

DKK kr. 995,00
Gateway1 - Woodwalker Lady 17" (Sort) - 37
5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Gateway1
EAN: 191501088908
Varenummer (SKU): 8757802110807128 Kategori:

Gateway1 – Woodwalker Lady 17″ (Sort) – 37

Leder du efter nyt Gummistøvler grej til den næste outdoor-oplevelse? Så er Gateway1 – Woodwalker Lady 17″ (Sort) – 37 fra brandet Gateway1 måske det helt rigtige for dig. Med Gateway1 – Woodwalker Lady 17″ (Sort) – 37 er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er i naturen for: Åbne vidder og smuk natur.

Med Gateway1 – Woodwalker Lady 17″ (Sort) – 37 i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din tid ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Bestil dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

Når du køber outdoor-grej som fx Gateway1 – Woodwalker Lady 17″ (Sort) – 37 online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og være helt afslappet ved, du har styr på det hele.
  • Outdoor er en udstyrssport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette grej gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke behøver. Det betyder, at du kan bruge mindre tid på at lede efter det rette udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

191501088908