Primus PowerGas 230

Primus PowerGas 230 indeholder Primus’ nyeste gasblanding, som består af et perfekt forhold mellem propan, isobutan og butan. Blandingsforholdet, som Primus kalder 4 Season Mix, er designet til at give den optimale ydeevne året rundt. Dette gør det muligt for dig at nyde komforten ved tænding og brændstof flere steder, når du er på farten. Den kombinerer kraften fra propan og isobutan, så du får optændingssikkerhed og stabil ydelse i alle vejrforhold. Primus PowerGas 230 er den perfekte løsning til dem, der værdsætter en fleksibel, kraftfuld og pålidelig brændstof- og tændingsløsning.

DKK kr. 45,00
Primus PowerGas 230
5
DKK kr. 47,20
kr. 59,00
Primus Power Gas 230 gr - Madlaving
5
DKK kr. 59,00
Primus Power Gas 230g L2
4
DKK kr. 59,00
Primus Power Gas 230 gram L2
5
DKK kr. 75,00
Primus Power Gas 230 gram
3.5
* Priser ex levering.
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: PrimusEAN: 7330033911763 Varenummer (SKU): 5776101093805914 Kategori:

Primus PowerGas 230

Leder du efter nyt Brændstof & optænding udstyr til din kommende outdoor-oplevelse? Så er Primus PowerGas 230 fra brandet Primus måske det helt rette til dig. Med Primus PowerGas 230 er du lidt nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den fantastiske oplevelse, det er at være ude i det fri – her får du virksomt grej, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Primus PowerGas 230 i prisklassen fra er du nærmere på den bedste pakkeliste, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

Køb dit outdoor-grej online og få et større udvalg

Når du køber outdoor-grej som fx Primus PowerGas 230 online, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de perfekte produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det perfekte udstyr en stor forskel:

  • Med det rette slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i naturen med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare nyde din outdoor-oplevelse og føle dig helt afslappet ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og helt ærligt: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at bestille det dyreste – outdoor kan alle være med til.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få medvind med din næste outdoor-oplevelse.

Outdoor er det simple liv – men det bliver bare lidt federe, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder som den skal , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

7330033911763