Stanley Classic Lunch Box 9,4L

Stanley Classic Lunch Box 9,4L giver dig det professionelle look, når du søger den perfekte madpakke. Denne klassiske madkasse lavet af 0,6 mm stål har rum til en 0,7 liter Stanley Termokande, der sidder fast i låget med en låsebøjle. Med det samlede rumindhold på 9,4 liter, har du masser af plads til din middag samt snacks. Madkassen er designet med et stilfuldt udseende, der matcher enhver professionel stil.

Stanley Classic Lunchbox / madkasse 9,4L - Madlaving
5
Stanley - Classic Madkasse 9,5L
5
Stanley madkasse i stål Vintage 9,4 L CLASSIC/Stanley
4.5
Stanley Classic 9,4L Lunchbox
4.5
Stanley lunchbox | CLASSIC LUNCH BOX | 9.5L
4
Stanley 'Classic' Lunch Box 9,5 L
3.5
Stanley Classic Lunch Box 10QT 9.5L - Hammertone Green
3.5
Stanley Classic Lunchbox 9.4l Hammertone Green - Madkasse
3.5
Stanley Classic Lunchbox 9.4l Hammertone Green - Madkasse
3.5
Stanley Classic Lunchbox 9.4l Hammertone Green - Madkasse
4
Stanley Classic Lunchbox 9.4l (Grøn (HAMMERTONE GREEN))
3.5
Stanley Classic Lunch Box 9,4L
5
Stanley Classic Lunchbox 9.4l Hammertone Green - Madkasse
4
Stanley 10-01625-003, Frokostbokssæt, Voksen, Grøn, Rustfrit stål, Monokromatisk, Rektangulær
4.5
STANLEY madkasse Classic 9,4 L
4.5
Stanley madkasse Classic 9,4 L
4.5
  • Find den billigste pris online
  • Pakkeshop eller dirkte til døren
  • Betal med MobilePay eller Viabill

Brand: Stanley
EAN: 6939236321754
Varenummer (SKU): 9613602118088288 Kategori:

Stanley Classic Lunch Box 9,4L

Leder du efter nyt Stanley grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Stanley Classic Lunch Box 9,4L fra producenten Stanley øjensynligt det helt rigtige for dig. Med Stanley Classic Lunch Box 9,4L er du lidt tættere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal tænke på udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

Med Stanley Classic Lunch Box 9,4L i prisklassen fra er du nærmere på den ultimative pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

Bestil dit udendørs-grej på nettet og få et større udvalg

Når du køber udendørs-grej som fx Stanley Classic Lunch Box 9,4L på nettet, får du flere muligheder, og det betyder, at du hurtigere spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at investere i det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

Vi har finkæmmet internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at søge efter det rigtige udstyr – og mere tid ude i naturen.

GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder perfekte produkter, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

Outdoor er simple living – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke gnaver.

Yderligere information

EAN

6939236321754