Stanley NeverLeakTM Travel Mug Hammertone Green

Stanley NeverLeakTM Travel Mug Hammertone Green er det perfekte krus til udendørs eventyr. Dette krus er udstyret med Stanleys NeverLeak™-teknologi, der garanterer, at det aldrig lækker – så du kan fylde det op og tage det med på farten. Det unikke 3-positionslåg kan drejes åbent, så du nemt kan fylde og drikke af det. Det er også låst, så det holder lukket og lækker ikke, selv når det er på farten. Med Hammertone Green finish er dette krus et professionelt udseende, der er perfekt til dagligdags brug.

Stanley 10-09855-006, Grøn, Rustfrit stål, Rustfrit stål, 5 t, 6 t, 350 ml
4.5
Stanley NeverLeak™ Travel Mug 0.,35L
3.5
Stanley NeverLeakTM Travel Mug Hammertone Green
4.5
TERMO KOP | CLASSIC NEVERLEAK™ TRAVEL MUG | 0.35L - STANLEY - Hammertone green
4
Stanley Classic NeverLeak™ Travel Mug .35 - Hammertone Green
3.5
Stanley Neverleak Travel Mug 350ml (Grøn (HAMMERTONE GREEN))
4
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 6939236382922
Varenummer (SKU): 8437300436100571 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Stanley´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Stanley NeverLeakTM Travel Mug Hammertone Green

  Er du på udkig efter nyt Stanley udstyr til den kommende outdoor-oplevelse? Så er Stanley NeverLeakTM Travel Mug Hammertone Green fra producenten brand måske det helt rigtige for dig. Med Stanley NeverLeakTM Travel Mug Hammertone Green er du en smule nærmere på at kunne fokusere 100% på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du virksomt grej, der fungerer. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Simpelthen fordi du ikke skal tænke på udstyr der ikke virker, og det betyder, at du kan fokusere på det, du er der for: Frisk luft og vidunderlig natur.

  Med Stanley NeverLeakTM Travel Mug Hammertone Green i prisklassen fra webshop er du nærmere på den bedste oppakning, så du kan nyde din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, åndsro og skønhed, naturen er garant for.

  Køb dit outdoor-grej online og få mere at vælge mellem

  Når du køber outdoor-grej som fx Stanley NeverLeakTM Travel Mug Hammertone Green online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær finder de rette produkter, der passer både budget og behov.

  Derfor gør det rigtige udstyr hele forskellen:

  • Med det rigtige slipper du for bekymringer – simpelthen, fordi det fungerer. Det betyder, du ikke risikerer at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke vil som dig. I stedet skal du bare nyde din frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Outdoor er en grejsport – bare på den nice måde. Og let’s face it: Det rette udstyr gør en forskel for oplevelsen. Er du nybegynder i outdoor-livet, skal du ikke føle dig tvunget til at bestille det dyreste – outdoor kan ung som gammel være med på.

  Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge mindre energi på at lede efter det rigtige udstyr – og mere tid under åben himmel.

  GrejOutdoor – alt, du får brug for til din næste outdoor-oplevelse

  Er du ved at klargøre til din næste tur i naturen? Så husk også at gå på opdagelse i nogle af vores adskillige andre kategorier, hvor du finder det rette produkter, så du kan få succes med din næste outdoor-oplevelse.

  Outdoor er simple living – men det bliver bare lidt bedre, når soveposen er tæt, rygsækken sidder godt , du kan få ild i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

  Yderligere information

  EAN

  6939236382922