Stanley NeverLeakTM Travel Mug Maple

Stanley NeverLeakTM Travel Mug Maple Fyld den op, og kom afsted til din destination – dette krus sikrer, at du ikke spilder en dråbe. Stanleys NeverLeak™-teknologi har et unikt 3-positions låg, der kan drejes åbent, så det er nemt at drikke, og derefter låses. Perfekt til den professionelle rejsende!

Stanley NeverLeak Travel Mug 0.35L Maple
4.5
Stanley NeverLeakTM Travel Mug Maple
4.5
TERMO KOP | CLASSIC NEVERLEAK™ TRAVEL MUG | 0.35L - STANLEY - Maple
4
Stanley Classic NeverLeak™ Travel Mug .35 - Maple
3.5
 • Find den billigste pris online
 • Pakkeshop eller dirkte til døren
 • Betal med MobilePay eller Viabill

EAN: 6939236382960
Varenummer (SKU): 8437300436100572 Kategori:

Vi har skrevet forskellige artikler omkring Stanley´s produkter, du kan finde nogle af dem her:

  Stanley NeverLeakTM Travel Mug Maple

  Er du på udkig efter nyt Stanley grej til den kommende udendørs-oplevelse? Så er Stanley NeverLeakTM Travel Mug Maple fra brandet måske det helt rigtige for dig. Med Stanley NeverLeakTM Travel Mug Maple er du lidt nærmere på at kunne fokusere helt på naturen og den store oplevelse, det er at være under åben himmel – her får du godt udstyr, der virker. Og det betyder i sidste ende mere sjov. Af den simple grund du ikke skal bekymre dig om udstyr der driller, og det betyder, at du kan koncentrere dig om det, du er der for: Åbne vidder og smuk natur.

  Med Stanley NeverLeakTM Travel Mug Maple i prisklassen pris fra webshop er du tættere på den bedste pakkeliste, så du kan få endnu mere ud af din oplevelse ude i naturen – og nyde den fred, stilhed og skønhed, naturen rummer.

  Bestil dit udendørs-grej online og få mere at vælge mellem

  Når du bestiller udendørs-grej som fx Stanley NeverLeakTM Travel Mug Maple online, får du et større udvalg, og det betyder, at du med mindre besvær spotter de rette produkter, der matcher både budget og behov.

  Derfor gør det rigtige grej en stor forskel:

  • Med det rigtige undgår du bekymringer – simpelthen, fordi det virker. Det betyder, du undgår at sidde midt ude i ingenmandsland med noget, der ikke virker. I stedet skal du bare være i frilufts-oplevelse og føle dig helt rolig ved, der er styr på alt.
  • Friluftsliv er en grejsport – bare på den fede måde. Og helt ærligt: Det rigtige grej gør en forskel for din oplevelse. Er du grøn i outdoor-livet, behøver du ikke at investere i det dyreste – outdoor kan alle være med på.

  Vi har støvsuget internettet, så du ikke skal. Det betyder, at du kan bruge kortere energi på at lede efter det rette udstyr – og mere tid ude i naturen.

  GrejOutdoor – alt, du behøver til din næste frilufts-oplevelse

  Er du ved at gøre klar til din næste tur i naturen? Så husk også at tjekke i nogle af vores mange andre kategorier, hvor du finder perfekte grejer, så du kan få medvind med din næste frilufts-oplevelse.

  Outdoor er det simple liv – men det bliver bare dét bedre, når soveposen holder tæt, rygsækken sidder godt , du kan få gang i bålet og vandrestøvlerne ikke skaver.

  Yderligere information

  EAN

  6939236382960